Bokningspolicy

Bokningspolicy

På den här sidan kan du läsa om våra regler för bokning av semesterbostad hos Hus i Solen. Kontakta oss gärna om du har några frågor.

Betalningsvillkor 

60 % vid bokning. 40 % (inkluderar depositionsavgift) 30 dagar innan incheckning. Depositionsavgiften återbetalas inom sju dagar efter utcheckningsdatumet.

Avbokningspolicy

På grund av covid gäller tills vidare våra nya generösa avbokningspolicy som tillåter fri avbokning med 100% återbetalning fram till 10 dagar innan ankomst. Vid särskilda förfrågningar tveka inte att kontakta oss.

Ankomst och avresa
Incheckning: Bostaden står till ditt förfogande från kl. 14.00 ankomstdagen. Incheckningen ska ske mellan kl. 14.00 och 21.00.

Till skillnad från ett hotell har våra semesterbostäder ingen reception. Därför behöver du antingen komma överens om en tid för att hämta nyckel med ägaren, eller följa instruktionerna som framgår av dina bokningsuppgifter. Det fungerar på samma sätt när det gäller att återlämna nycklarna till ägaren i slutet av din vistelse.

Utcheckning: Avresedagen måste du lämna bostaden senast kl. 11.00. Utcheckning ska ske mellan kl. 07.00 och 11.00.

Max antal gäster
Ett extra barn får följa med utan extra kostnad. I övrigt gäller: Det får inte övernatta fler personer i semesterbostaden, än vad som står angivet i beskrivningen.

Slutstädning
Slutstädning ingår ej i hyresbeloppet, utan tillkommer som obligatorisk kostnad. Se nedan prislista och bokning.

Åldersgräns för bokning
Du måste vara 18 år eller äldre för att kunna boka en bostad hos oss.

Husdjur
Husdjur är ej tillåtna i våra bostäder.

Deposition
När du hyr semesterbostad hos oss begär vi att du betalar in en depositionsavgift som återbetalas inom sju dagar efter utcheckningsdatumet. Detta för att alltid säkerställa att vi har fräscha och trevliga semesterbostäder i gott skick. Vid återbetalning av depositionen drar vi av avgiften för slutstädning.

Prislista slutstädning samt depositionsbelopp:

Lägenhet 1–3 rum, alla orter:
Obligatorisk avgift för slutstädning: 150 EUR
Depositionsbelopp: 300 EUR

Penthouse i Reserva del Higuerón
Obligatorisk avgift för slutstädning: 250 EUR
Depositionsbelopp: 300 EUR

Villa i Reserva del Higuerón
Obligatorisk avgift för slutstädning: 500 EUR
Depositionsbelopp: 500 EUR

Hus i solen logotyp