Pernilla Bäcktorp

Jag är er kontaktperson på plats i Spanien och ser fram emot att hjälpa er att hitta det perfekta drömboendet på våra utvalda orter i Andalusien. Oavsett om det rör sig om en kortare eller längre vistelse är vårt mål alltid att erbjuda trygga och förstklassiga boenden som tillför något extra till er upplevelse. Välkommen att ta kontakt!

Hus i Solen är fastighetsbolaget med rötter i Norrbotten och vingar som har tagit oss till den spanska solkusten.

Hus i Solen är ett svenskt bolag med lång erfarenhet av fastighetsutveckling och bostadsuthyrning i Norrbotten. Nu har vi flyttat söderut och hittat vårt andra hem på Costa del Sol i södra Spanien. Här njuter vi tillsammans med många andra nordbor av sol, värme, god mat och en aktiv livsstil under hela eller delar av året.

 

Med målet att fler ska upptäcka Andalusiens härliga kustremsa har vi omsorgsfullt valt ut de mest attraktiva fastigheterna med de bästa lägena på tre av våra favoritorter – Málaga, Torremolinos och Reserva del Higuerón. Här har vi skapat boenden som är utformade för högsta komfort och bästa möjliga vistelse under alla årstider. Du kan hyra bostad av oss både för en kort eller lång vistelse på Costa del Sol. De flesta som reser hit vill återvända!

 

Hus i solen logotyp